EEN STRALENDE HUID MET DE FEESTDAGEN?

Dat kan met onze LOOkX LED anti-ageing therapie!

SPECTACULAIRE HUIDVERBETERING!
RIMPELTJES, VERMOEIDE UITSTRALING, VERSLAPPING? WIJ BIEDEN JE DE OPLOSSING

LOOkX Anti-ageing LED mask

Je huid verjongen was nog nooit zo makkelijk!
We willen allemaal zo lang mogelijk een mooie, jonge uitstraling behouden, het liefst zónder veel pijn en moeite. Voor effectieve en aangename anti-ageing treatments zit je bij Anti ageing & Skin Schoonheidscentrum Annabelle goed. Wij bieden behandelingen op basis van natuurlijk genezend LED licht, dat een rem zet op het huidverouderingsproces.

Duurzaam verjongen
Rimpels, verslapping, fijne lijntjes… Bij het ouder worden daalt het energieniveau in de huidcellen en krijgen deze tekenen van veroudering vrij spel. Chirurgische ingrepen kunnen uitkomst bieden, maar pakken de oorzaak van het probleem niet aan. LED therapie, een nieuwe generatie fototherapie, doet dat wel. Deze technologie werd in de jaren tachtig ontwikkeld door NASA en wordt tegenwoordig toegepast ter verbetering van wondgenezing, weefselgroei en het vertragen van verouderingsprocessen. In de ruimte, maar ook in professionele salons. Neem het LOOkX Anti-ageing LED mask. Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen en dus alle natuurlijke huidfuncties stimuleren. Denk aan de collageenaanmaak en het huideigen vermogen om werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. Regelmatige behandeling met dit unieke licht vervaagt zichtbare tekenen van veroudering en zorgt tegelijkertijd dat het huidige verouderingsproces flinke vertraging oploopt. Er wordt op een natuurlijke manier aan duurzame huidverbetering en -verjonging gewerkt met direct zichtbaar resultaat, en dat zonder het ongemak en de risico’s van plastische chirurgie en klassieke vormen van licht- en fototherapie (laser, cold laser, IPL).

Geef je huid haar energie, volume en jonge uitstraling terug!

 

Lees hieronder een aantal reviews over het LED mask

De mening van… Saskia

“De behandeling is heel relaxed en daarna heeft mijn huid een enorme glow en voelt deze super zacht aan. Ik wil dit masker wel thuis!”

De mening van… Marjo

“Het LED masker geeft een heel goed resultaat. Ik zou het iedereen aanraden want het gezicht voelt heerlijk zacht aan met minder rimpels vooral bij de ogen!”

De mening van… Marianne

“Eerder heb ik intensieve gezichtsbehandelingen gehad. Mijn huid zag er daarna mooi uit maar de behandelingen waren meestal niet zo prettig om te ondergaan. De behandeling met het LED mask daarentegen is een ontspannende behandeling, echt heerlijk! Mijn huid is gladder, egaler en rustiger. Ook mensen in mijn omgeving zien het, ik krijg de laatste tijd steeds vaker te horen dat ik er zo goed uit zie! Deze behandeling zou ik iedereen aanbevelen! ”

De mening van… Ineke

“De behandeling met het LED mask heb ik al erg prettig ervaren. Ik voelde een aangename warmte en het was zeer ontspannend. Na de behandeling voeld emijn huid glad en zacht aan. Eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten, maar ik was aangenaam verrast door het resultaat! Mijn huid zag er na de behandeling mooi doorbloed uit en na de daarop volgende behandelingen ging mijn huid er steeds gezonder uitzien en stralen. Dit kreeg ik ook van andere te horen. Helaas woon ik niet in Nederland, anders zou ik deze behandeling zeker regelmatig herhalen!”

LOOkX anti ageing LED therapie

✓ Minder lijntjes en rimpels
✓ Stevigere huid
✓ Strakkere huidcontouren
✓ Gaat huidveroudering tegen

Actie: 3x LED mask treatment (20-30 min) voor maar € 99,-
Zie je graag nog meer resultaat? Deze kuur kan verlengd worden tot maximaal 12 openvolgende behandelingen voor een natuurlijk ‘facelift’ effect.

Voordelen van het LOOkX Anti-ageing LED mask  therapie
1.    Geschikt voor elke huidtype, en voor zowel vrouw als man
3.    De meest comfortabele en ontspannende anti-ageing behandeling op de markt, en bovendien volledig pijnloos
4.    Klinisch (door NASA) bewezen resultaat
5.    Bevat monochromatisch LED’S dat 100 keer meer energie af geeft aan de cellen.
6.    Omdat sprake is van ‘koud’ LED, wordt geen warme afgegeven in de cel en blijven ingrediënten intact en actief in de huid.

actie periode: t/m eind 2017

Vraag ons naar de voorwaarden.

Reserveer nu