Bent u bekend met retinol? U weet wel, dat krachtige anti-ageing ingrediënt dat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar gladder strijkt, onzuiverheden op afstand houdt, textuur en teint verbetert en uw huid ongelofelijk laat stralen. Deze absolute ster onder de actieve werkstoffen presteert nu beter dan ooit!

Het wetenschappelijk erkende ingrediënt retinol behoorde al tot de top der actieve werkstoffen, maar werd onlangs door het ervaren LOOkX Research & Development team naar een nog hoger niveau getild. LOOkX ontwikkelde een revolutionair nieuw retinol complex gebaseerd op stamcellen o.a. van de coffee plant en direct liftende ingrediënten: Retinol 2ndG (second generation). De LOOkX Retinol 2ndG producten behoren tot de krachtigste high performance huidverzorgingssystemen op de huidige cosmeticamarkt en vormen een one way ticket naar een stevigere, stralende huid.

Schoonheidscentrum Annabelle die in de regio maar ook ver daar buiten bekend staat als gespecialiseerd instituut voor huidverbetering en anti ageing is een van de eerste salons in Nederland die de unieke zeer resultaat gerichte behandeling aanbied en is daar heel trots op. “Iedereen wil er toch graag fris, vitaal en gezond uitzien? Deze unieke behandeling verminderd pigmentvlekjes, een vale tint, geeft de huid meer stevigheid en volume en direct minder lijntjes en rimpels. Vergeleken met andere anti ageing behandelingen is deze behandeling zeer huidvriendlijk, er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten die geen schadelijke en chemische stoffen bevatten. Iets wat veel vrouwen en mannen tegenwoordig belangrijk vinden. Het is ook een ideale behandeling voor mannen en vrouwen die veel stress hebben, roken, een ongebalanceerd voedingspatroon of verminderde nachtrust e.d. hebben. Het is een echte oppepper!

“Grote DOELTREFFENDHEID, zichtbare anti-ageing RESULTATEN, uw bondgenoot voor een aanzienlijk jonger ogende huid!”

Anti-Ageing