Wij zijn trots op Team Annabelle! Ans en Marleen zien iedere dag hoe hun team van specialisten zich vol overgave, deskundig en met passie inzet voor de gasten van de salon. Zeker in deze bijzondere periode, waar Covid-19 het gesprek van de dag is. Onze salon is powered bij Lookx. Een samenwerking om trots op te zijn, want Lookx won onlangs maar liefst twee Dutch Beauty Awards. Voor zowel `Beste salon product van Nederland` als `Beste salon behandel concept`.

Bij ons kunt u terecht voor behandelingen met de nieuwste apparatuur waarmee voor uw huid het beste resultaat kan worden behaald, zoals de Tri Power Ontharing Laser. Hiermee worden verbluffende resultaten behaald, is de ervaring van onze ontharingsspecialiste Celine.

Met behulp van deze laser kunt u, het hele jaar door op een pijnloze, effectieve en veilige manier ontharen. U kunt ongewenste haargroei in het gelaat of op het lichaam tot wel 90% definitief laten verwijderen. Deze behandeling is uitermate geschikt voor vrouwen én mannen.

Dus wilt u nooit meer scheren of waxen, dan is dit de oplossing! Maak gebruik van de aanbieding; 20% korting op de eerste behandeling. (geldig tot 01 december 2020)

U bent van harte welkom, zowel voor een vrijblijvend intake gesprek als een specifieke behandeling.

Team Annabelle ontvangt u graag!

Naar de Tripower behandeling Reserveer nu