shutterstock_796050196

(Wilt u graag voorgoed af van (over)beharing op bepaalde zones, denk aan gezicht, oksels, bikinilijn,armen of benen? U bent welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarna we een gedegen behandelplan op maat opstellen.)

Eektrische Epilatie (tijdelijk niet beschikbaar)30 min.v.a. €42,50
ELOS IPLv.a. €50,00

 
Elektrische epilatie (tijdelijk niet beschikbaar)
Bij elektrische epilatie worden ongewenste haartjes verwijderd met een dun naaldje. Het naaldje wordt in de haarfollikel gebracht, waarna er enkele seconden stroom op wordt gezet. De haar laat daardoor los. Elektrische ontharing is geschikt voor alle haar soorten.
Elektrische ontharing in het gelaat kan worden vergoed door u zorgverzekeraar. Wel is afhankelijk van uw verzekering, welke vergoeding u krijgt voor de behandeling van overbeharing in het gelaat.

Elos IPL
Elos verwijdert ongewenste haargroei met behulp van lichtflitsen en radiofrequentie die de haarzakjes vernietigen. De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling. Het laser ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen en voor alle huidkleuren; van blank tot negroïde. Met de elos behandeltechniek heb je meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Het aantal ontharingsbehandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bv in de menopauze.
Permanente ontharing in het gelaat kan worden vergoed door u zorgverzekeraar. Wel is afhankelijk van uw verzekering, welke vergoeding u krijgt voor de behandeling van overbeharing in het gelaat.

Body Wax

Bikinilijn15 min.v.a. € 24,50
Oksels15 min.€ 19,50
Rug30 min.€ 32,50
Armen30 min.€ 25,50
Onderbenen30 min.€ 30,50
Bovenbenen30 min.€ 34,50
Hele benen45 min.€ 52,50