Jezelf mooi maken en speciaal voelen tijdens alle drukte van de feestdagen is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven.
Onze agenda begint al aardig vol te raken, laat het daarom niet op het laatste moment aankomen en maak op tijd een afspraak!

Reserveer snel hier!

Naast alle heerlijke behandelingen hebben wij ook fantastische cadeaus voor de feestdagen in ons uitgebreide assortiment, enkele voorbeelden:

Cadeaubon
Verras iemand met een fijne cadeaubon! Er zijn cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag of voor een LOOkX of Janssen behandeling.

 

 

 

 

Big size face oil
De LOOkX Balance oil is dit jaar verkrijgbaar in een extra grote, shiny fles en glimmende verpakking met kerstlook voor de feestdagen. In plaats van 5ml kun je nu een big size dropper aanschaffen van maar liefst 15ml en krijg je 33% gratis.

De Balance oil is een elixir dat elke huid in balans brengt met zijn kalmerende, hydraterende en egaliserende eigenschappen.

 

 

Retinol2ndG serum box
Retinol is HET top ingrediënt op het gebied van anti-ageing dat fijne lijntjes, rimpels en onzuiverheden zichtbaar vermindert. Geef deze luxe cadeaubox met een full size LOOkX Retinol2ndG serum en een gratis travel size Retinol2ndG serum en Retinol2ndG cream sample cadeau aan jezelf of iemand anders. De box biedt optimale bescherming en verzorging tegen schadelijke invloeden van binnenuit en buitenaf.

nu €79,95 (i.p.v. €101,45)

 

Down to Earth palette
Een prachtig palette dat de letterlijke vertaling van de naam ‘Down to Earth’ weerspiegelt. Het palette is geïnspireerd door de natuur, in het specifiek de natuurlijke elementen om ons heen. Deze warme tinten zijn verwerkt in de oogverblindende kleursamenstelling in de vorm van prachtige aarde- en goudtinten. De perfecte balans voor zachte natuurlijke en krachtige warme make-up looks.

 

nu €34,95 (i.p.v. €47,70

 

Janssen Christmas box = uitverkocht

Deze Christmas Box is dubbel feestelijk! Niet alleen Kerstmis wordt gevierd, maar ook het 20-jarig bestaan van JANSSEN COSMETICS en dat betekent 20 procent korting!

De box bevat de volgende feestelijke inhoud:
– Rich Eye Contour Cream (15 ml)
– Lifting & Recovery Cream (50 ml)

Met 20% korting nu €58,76 (i.p.v. €73,45)

 

Fabulous eye kit = uitverkocht

Bij aankoop van het krachtige Eye rescue duo (AM en PM) krijg je nu de LOOkX Mascara boost+ t.w.v.€ 28,95. gratis!

Als dat geen mooi cadeau is…

 

Kom gezellig bij ons langs in de salon!