Algemene voorwaarden Countdown actie facebook

1. De winactie wordt uitgeschreven door Cosmedisch Centrum Annabelle te Santpoort-Noord. Op deze winactie zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan de winactie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer men de Facebookpagina van Cosmedisch Centrum Annabelle leuk vindt en de foto van de winactie van de dag leuk vindt en deelt.

3. Deelnemers kunnen elke dag opnieuw meedoen aan de winactie.

4. Iedere winactie duurt 24 uur. De winacties starten om 15:00, de winnaar wordt de volgende dag bekend gemaakt.

5. De winactie loopt van 18 november 2017 om 15:00 tot en met 23 november 2017 om 15:00 uur.

6. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de winactie.

7. Om deel te mogen nemen aan de winactie, dient de deelnemer een minimumleeftijd te hebben van 16 jaar of toestemming te hebben van een ouder of voogd en woonachtig te zijn in Nederland.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. De winnaar dient binnen 5 dagen na het versturen van het persoonlijk bericht te reageren. Als de winnaar hier niet in slaagt, zal de prijs worden toegewezen aan een andere deelnemer.

10. Cosmedisch Centrum Annabelle kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. Deelnemers nemen met ons contact op voor het maken van een afspraak. De behandeling kan worden ingepland van 29 november 2017 tot en met 9 december 2017. Op de dag van de afspraak kan ook meteen het gewonnen product in ontvangst genomen worden.

14. De naam van de winnaar zal worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Cosmedisch Centrum Annabelle. Overige persoonsgegevens die in het kader van de winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Cosmedisch Centrum Annabelle voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

16. Door mee te doen aan deze winactie accepteert u de algemene voorwaarden van deze winactie.