Wij hebben groot nieuws…
Over een paar weken openen wij de deuren van een tweede locatie in Santpoort-Noord: Cosmedisch Centrum Annabelle. Op deze locatie kan je terecht voor alle specialistische behandelingen op het gebied van permanente make-up, medische pigmentatie en nog veel meer. Ans en Iris vertellen hoe dit idee is ontstaan:

 

Ans: “Op onze huidige en prachtige locatie aan de hoofdstraat 137 kan je terecht voor een breed aanbod aan huidverbeterende behandelingen. Daarnaast werk ik al 22 jaar met permanente make-up en bied ik ook medische pigmentatie en stamcel activatie aan. Juist met deze specialisaties gaat de techniek ontzettend hard vooruit. Als je aan de top wil blijven betekent dit dat je met vernieuwingen mee moet gaan, de beste apparatuur in huis moet hebben en opleidingen moet volgen om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen. Op deze manier ben ik door de jaren heen altijd up-to-date gebleven. De laatste jaren is permanente make-up een steeds grotere plek gaan innemen bij Annabelle en heb ik het besluit genomen een van mijn medewerkers te laten opleiden als allround PMU specialist.“

Iris: “Vanaf het moment dat ik bij Schoonheidscentrum Annabelle kwam werken ging mijn interesse uit naar permanente make-up. Op advies van Ans ging ik op zoek naar een vakkundig opleidingsinstituut en kwam ik al snel uit bij Irma Hulscher. Zij is sinds 1990 een autoriteit op het gebied van permanente make-up en inmiddels heb ik haar opleiding aan de Irma Hulscher Academie succesvol afgerond. Ik heb een diploma in ontvangst mogen nemen voor allround PMU specialiste, master in pigmentatie van de lippen en master in medische pigmentatie/dermatografie.”

Ans: “Het werd al snel duidelijk dat Iris een passie ontwikkelde voor deze behandelingen, ze is er fan van! Die passie in combinatie met de vakkundige opleiding aan de Irma Hulscher Academie maakt haar een gedreven specialist op dit gebied. Steeds vaker hadden we het over het uitbouwen van dit specialisme. Toen ik hoorde dat er een pand vrij kwam in de Hoofdstraat heb ik de kans gegrepen. Op deze manier kunnen we onze krachten bundelen, zij met al haar kennis over nieuwe technieken en ik met mijn ervaring. Zo houden we elkaar scherp. Een grappig toeval is… ik begon met Annabelle in de Alexander Bellstraat, na 8 jaar verhuisde ik naar de Zeewijkpassage en 8 jaar later naar Santpoort-Noord, nu zijn we weer 8 jaar verder en ‘lijkt’  het een logische stap om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Het kan bijna geen toeval zijn en ja, volgend jaar bestaat Annabelle alweer 25 jaar! De opening van Cosmedisch Centrum Annabelle zal niets veranderen aan de visie en werkwijze van Schoonheidscentrum Annabelle. Op de huidige locatie zal ons team blijven streven naar de beste resultaten op het gebied van huidverbetering en anti-ageing. De kwaliteit en professionaliteit waarmee Annabelle groot is geworden en waarmee we o.a. in 2014 de felbegeerde Beauty Award hebben gewonnen staat ook bij Cosmedisch Centrum Annabelle voorop.”

Iris: “Naast permanente make-up en medische pigmentatie werken wij met de Yaglaser voor het verwijderen van tatoeages en kan je bij ons een stamcel therapie behandeling ondergaan om de eigen haargroei weer op gang te brengen met als resultaat vollere wenkbrauwen. Deze techniek is ook zeer geschikt voor heren en dames met dunner wordend hoofdhaar. Ook introduceren wij nieuwe behandelingen zoals de Purebeau Fibroblast. Dit is een non-chirurgische behandeling en een super alternatief voor plastische chirurgie. Denk bijvoorbeeld aan een ooglid correctie zonder dat er een operatie voor nodig is. Daarnaast komt er een Brow Studio waar je terecht kan voor een N|EYE|S brow behandeling. Hierbij gaan wij aan de slag met de populaire lycon wax maar daarnaast komt ook het meten, verven, tekenen en stylen van de wenkbauwen aan bod. Kortom een allesomvattende behandeling met als resultaat perfecte wenkbrauwen!“

Ans: “Met deze stap wil ik een professionele, rustige en veilige omgeving creëren waar al deze specialistische behandelingen de ruimte krijgen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een geweldige aanvulling is voor Annabelle. Op dit moment zijn wij nog druk met de verbouwing maar ik spreek namens het hele team als ik zeg dat wij ontzettend uitkijken naar de opening op 23 november. Je bent van harte welkom en we hopen je daar te zien!”