Nieuw bij ons in de salon: Retinol2ndG eye rescue

Retinol2ndG is het absolute paradepaardje onder de anti-ageing ingrediënten van LOOkX Skincare. De Retinol2ndG-lijn bestaat uit een serum, fluid en cream en wordt nu uitgebreid met LOOkX Retinol2ndG eye rescue. De producten behoren tot de krachtigste high performance huidverzorging systemen van de huidige cosmeticamarkt.

Retinol2ndG eye rescue maakt de LOOkX Retinol2ndG-lijn nog verder compleet. De langverwachte toevoeging biedt dezelfde krachtige anti-ageing resultaten als de bestaande producten. In ons laboratorium in Zwitserland is retinol dankzij de laatste innovaties op extra bijzondere wijze ingekapseld, zodat het zelfs de tere huid rondom de ogen kan doordringen.

De rijke oogcréme Retinol2ndG eye rescue bevat naast ingekapselde retinol een unieke cocktail van actieve ingrediënten en plant stamcellen. De innovatieve mix van ingrediënten beschermt de tere huid rondom de ogen tegen huidveroudering. Dankzij het toegevoegde Youth boost wordt de huid rondom de ogen verder verstevigd en rimpels verminderen. Ook donkere kringen en vochtophopingen worden aangepakt. Het effect is direct na het aanbrengen al zichtbaar en zorgt ook op de lange termijn voor liftende resultaten.

Gebruik
Reinig de huid mild en breng vervolgens één tot twee keer per dag de créme aan met de vingertoppen. Voorkom contact met de ogen. Tip: Gebruik ’s morgens LOOkX Eye rescue AM en ’s avonds Retinol2ndG eye rescue voor optimale verzorging en bescherming voor het oogcontour. Voor een extra effectief resultaat voor het gehele gelaat gebruikt u Retinol2ndG eye rescue in combinatie met andere LOOkX Retinol2ndG producten.

Resultaat
Het resultaat van Retinol2ndG vermindert de donkere kringen rondom het oog, het reduceert zwellingen, het geeft een direct liftend effect, het zorgt ook op de lange termijn voor liftende resultaten, het vermindert fijne lijntjes en rimpels en het verzacht de huid rondom de ogen voor een stralende oogopslag.

Maak nu gebruik van de speciale introductie actie: bij aankoop van een Retinol2ndG eye rescue krijg je 50% korting op LOOkX Mascara ultra wear! 

Kom langs bij de salon om te testen!