Beschermingskap maakt een schoonheidsbehandeling extra veilig bij Schoonheidscentrum Annabelle Meer informatie

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor Moederdag, voor iemand die een vitaal beroep heeft, iemand die ziek is, of ziek geweest of iemand die in de situatie waar we in verkeren wel een steuntje in de rug kan gebruiken?

Wij hebben een aantal prachtige acties op een rij gezet zodat jij iemand kan verrassen met een fijn cadeau.

LOOkX Rose quartz face roller

Ben jij al bekend met een gezichtsroller? De LOOkX roller is pure verwennerij en gemaakt van 100% rose quartz. Door met deze roller over je gezicht te strijken, wordt o.a. de collageenproductie gestimuleerd, bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen afgevoerd. Last van wallen? Gebruik de kleine roller voor het oogcontour en om ervoor te zorgen dat ‘puffiness’ verdwijnt. Gebruik de roller bij voorkeur tweemaal daags voor een stralende glow. Leg de Rose quartz face roller voor gebruik in de koelkast voor een extra verkoelend effect.

Je kunt de LOOkX Rose quartz face roller individueel shoppen voor € 32,00 of in de LOOkX Pre anti-ageing set voor stralende huid. Deze set is het geheim van een jonge uitstraling en bestaat uit Youth defense serum + Youth defense cream en een GRATIS LOOkX Rose quartz face roller. Een gezonde vitale huid, begint bij de juiste bescherming van DNA, tegen UV stralen en anti-ageing. Voor deze set betaal je € 125,50.

  • Youth defense serum kalmeert je huid, vermindert roodheid, beschermt het cel DNA en verlengt de levenscyclus van de cellen. Jouw huid voelt meteen voller en steviger aan.
  • Youth defense cream remt de eerste tekenen van huidveroudering, werkt hydraterend, kalmerend, beschermend en verstevigend.

Wij zijn op bepaalde tijden geopend zodat je jouw favoriete producten kunt aanschaffen en advies kan vragen. Wil je de producten thuis ontvangen? Neem contact met ons op om te overleggen hoe we de producten zo snel mogelijk bij je kunnen afleveren.