Hoe het allemaal begon…

Vroeger had ik zelf last van een onzuivere huid. Ik weet wat voor impact dat kan hebben, het werd mijn doel om mensen te helpen hun huid te verbeteren en te laten stralen. Ik startte daarom een salon. Een passende naam vond ik snel. Na een flinke brainstorm – ik woonde destijds nog in de Alexander Bellstraat – was de naam Annabelle een logische uitkomst. Mijn volledige voornaam is namelijk Anna Elizabeth. Anna is Latijn voor “vrouw/meisje” en “Belle” betekent mooi. We besloten deze elementen samen te voegen, en de naam Annabelle was een feit!
Ik begon heel klein met een salon aan huis. Dat was ideaal met opgroeiende kinderen, maar mijn kinderen groeiden door en mijn zaak ook…

Een nieuwe fase
Ik was klaar voor de volgende stap, ik huurde een pand in IJmuiden. Het was een grotere ruimte, met meerdere merken zodat ik mijn klanten beter en persoonlijker kon behandelen. Er waren ook meer handjes aanwezig, het begon met één extra werkneemster maar werden er uiteindelijk vijf.

Groeispurt
Na een aantal jaar kwam in dat pand Annabelle voor mijn gevoel niet meer optimaal tot haar recht. Ik kocht een fantastisch, charmant pand in Santpoort met de perfect passende uitstraling voor Annabelle. Niet veel later besloot ik me in te schrijven voor de Beauty Awards. We deden niet alleen mee om te winnen, maar ook om mijn zaak, manier van zakendoen, marketing en uitstraling – eigenlijk het totaalplaatje van de salon – eens goed onder de loep te nemen. Dat werd beloond. De tweede keer dat ik ons had aangemeld, is het gelukt: we werden uitgeroepen tot de beste salon van Nederland met meer dan drie fte. Iets waar we nog steeds trots op zijn!

Mijn passie, mijn specialiteit
Door constante bijscholing blijft de salon up to date en kunnen we de meest moderne en geavanceerde apparatuur en technieken gebruiken. Ik zit inmiddels 25 jaar in het vak, we blijven ons ontwikkelen en staan altijd garant voor een professionele manier van behandelen, met het best mogelijke resultaat. Uiteraard kan dit niet zonder mijn gepassioneerde team!

Bent u in bezit van een Schoonheidscentrum Annabelle jubileumkaart?
Gefeliciteerd! Lees hier de voorwaarden.

Schoonheidscentrum Annabelle heeft zeer aantrekkelijke 25 jaar jubileum cadeautjes voor u in 2019. Om gebruik te maken van deze promoties en kortingen, dient u in bezit te zijn van een jubileumkaart. Deze kaart word uitgedeeld in de salon van 28 tot 31 december 2018.

Bewaar deze kaart goed, want hij is geld waard! Iedere 8 weken hebben wij een nieuw cadeautje voor u klaar staan, dit kan een korting, een gratis product of grabbelen zijn.

Iedere keer als u komt, neemt u de kaart mee en ontvangt u bij deze actie een 25 jaar jubileumsticker. Als uw kaart helemaal vol is aan het eind van 2019, ontvangt u ook nog eens een GRATIS LOOkX anti-ageing LED mask behandeling t.w.v. €35,00!

Spelregels:

  1. Maximaal 1 kaart persoon.
  2. De kaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
  3. De cadeaus en kortingen etc. zijn niet inwisselbaar voor contanten.
  4. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties
  5. Met de promoties zijn geen spaarpunten te sparen.