Heeft jouw huid een beetje extra hulp nodig?
Dat kan, met de nieuwste apparatuur, helpen wij je graag:

Microdermabrasie

Microdermabrasie is “hot” en een fantastische, pijnloze techniek om je huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van vergote poriën, (acne)littekens, oneffenheden en een doffe en matte teint.

De behandeling bestaat uit het polijsten van de bovenste huidlaag d.m.v. microkristallen. Het geeft een licht schurend gevoel. Door het regeneratie vermogen van de huid gaat deze zichtzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Waardoor er een jongere, frissere huid tevoorschijn komt.

Microdermabrasie geeft al na één behandeling resultaat. Voor het optimale resultaat kan deze behandeling ook in kuurverband geboekt worden.

Alleen deze mand 20% korting op deze behandeling

Microdermabrasie van € 87,50 voor € 70,- 

Boek nu


Microneedling

De microneedling roller heeft fijne naaldjes als we deze over de huid rollen zorgt dit voor kleine kanaaltjes in de huid.

Dit stimuleert het herstellend vermogen waarbij nieuwe cellen worden aagemaakt maar ook collageen en elastine voor een stevige huid met minder lijntjes.

Tijdens dit herstel proces worden ook pigmentvlekjes, (acné)littekens en grove poriën aangepakt.

Alleen deze mand 20% korting op deze behandeling

Microneedling van € 99,- voor € 79,- *

* excl. persoonlijke roller á € 45,-

Boek nu


Mesotherapie

Mesotherapie zorgt ervoor dat de huid in een beter conditie wordt gebracht, waardoor de huid meer volume krijgt en weer gaat stralen. Daarnaast kunnen we (droogte)lijntjes opvullen.

Door het verouderingsproces daalt het hyaluronzuur gehalte. De huid kan daardoor minder vocht vasthouden en het bindweefsel wordt zwakker.

Mesotherapie brengt d.m.v. een klein naaldje het hyaluronzuur terug in de huid. De huidveroudering vertraagd en de huid krijgt meer volume.

Alleen deze mand 20% korting op deze behandeling

Mesotherapie van € 179,50 voor € 143,- 

Boek nu