Reserveer alvast jouw afspraak, zodat je gegarandeerd een plekje hebt na 9 februari.

Helaas hebben wij het bericht gekregen dat wij drie weken langer gesloten moeten blijven in verband met de verlenging van de lockdown. Heb jij in de periode van 19 januari tot 9 februari een behandeling gepland staan? Dan nemen wij contact met je op om deze te verplaatsen.

Maar niet getreurd, jij kunt wel gewoon jouw favoriete producten bij jou thuis laten bezorgen. Ook kun je via ons online huidanalyse formulier eventuele huidproblemen aan ons doorgeven. Je vindt het formulier op onze website.

Reserveren


Hallo allemaal, mijn naam is Iris de Winter.

Ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend in het centrum van Beverwijk.
Schoonheidscentrum Annabelle is in 2014 op mijn pad gekomen en wat ben ik daar ongelofelijk blij mee!

Met veel plezier en een fijn team van lieve, professionele meiden staan wij gewoonlijk 6 dagen per week klaar in de salon. Dankzij jou kunnen wij iedere dag doen wat wij zo leuk vinden! Zie ik je binnenkort bij ons in de salon?

Lieve groet, Iris


Hoi, ik ben Tamara.

Ik werk al meer dan 2 jaar met plezier bij Schoonheidscentrum Annabelle en houd van mijn werk! Het grootste plezier heb ik als ik mijn klanten kan helpen om geweldige resultaten te behalen.

Hopelijk kan ik jullie snel weer zien en spreken in de salon! Vergeet ons intussen niet te volgen op social media. Hier plaatsen wij leuke tips en weetjes, nu vaak gericht op de gevolgen van de lockdown.

Liefs, Tamara


Hallo allemaal, ik ben Celine.

Misschien heb je mij al eens in de salon gezien of hebben wij al eens kennis gemaakt.

Ondanks het gekke jaar, heb ik mij grotendeels kunnen bezighouden met “laseren”. Oftewel het definitief ontharen van het lichaam. Ik wil je graag kennis laten maken met onze aanpak, geruststellen dat er eigenlijk niets fout kan gaan en het juist een verbluffend resultaat geeft!

Bij vragen kun je altijd bellen en zodra het weer kan, ben je van harte welkom om langs te komen bij ons in de salon.

Groeten, Celine


Wij helpen jou graag! Help jij ons?

Je zou ons ontzettend helpen door een bestelling van beauty product(en) of cadeaubonnen te doen deze komende weken. Dat wordt enorm gewaardeerd en alles wordt met liefde ingepakt en kosteloos bezorgd!

Volg ons op social media en kom langs de salon tijdens je wandeling om ideeën op te doen. Wij hebben onze etalage gevuld met de mooiste artikelen uit het assortiment. ✨

Zit er wat voor je tussen? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen een datum en tijdstip af voor het afleveren van jouw bestelling.


Mascne

We zien het steeds vaker voorkomen. Door het dragen van een mondkapje ontstaat er acne, irritatie of droogte. Zweet, olie en bacteriën worden vastgehouden en er ontstaat als het ware een broedplaats onder je mondkapje…

De gouden tips:

Dagelijks:

  • Reinig je huid met een milde en geschikte reiniger, geadviseerd voor jouw huidtype, zoals de LOOkX Amazing cleansing balm.
  • Hydrateer je huid en gebruik de juiste producten, zoals de LOOkX Moisture cream.
  • Draag geen make-up onder je mondkapje.

Twee keer in de week als boost:

  • Gebruik de LOOkX Derma skin polish pads bij ontstekingen om deze zo snel mogelijk te verminderen. € 38,95
  • Het LOOkX O2 Relax eye & face mask verkwikt en kalmeert, en gaat roodheid tegen in de huid. € 42,50

Wij adviseren je graag over hoe jij het beste je huid kan verzorgen en welke producten geschikt zijn voor jouw huid!

Lees meer