Als je na het gebruik van skincare producten make-up aanbrengt die je poriën verstopt, doe je de werking van je huidverzorging teniet. Zonde! Daarom is er LOOkX huidverzorgende make-up, die de werking van LOOkX skincare producten juist versterkt. Extra fijn, deze maand ontvang je een LOOkX Foundation met 50% korting bij aankoop van een LOOkX Serum naar keuze!

LOOkX Foundation

 • Natural velvet mineral foundation
  Natuurlijk en zacht. De natuurlijke minerale foundation met luxueuze witte truffel extract geeft een matte finish en een perfect egale, zachte huid. Intensieve-workout-proof en bevat SPF15!
 • Silky touch foundation
  Foundation die samensmelt met je huid en 12 uur lang perfect blijft zitten. Voelt aan als een ‘second skin’, camoufleert oneffenheden, verzacht fijne lijntjes, hydrateert je huid en werkt anti-ageing.
 • Mat perfection foundation
  Verandert na het aanbrengen in een poeder finish om imperfecties te camoufleren, maar de natuurlijke uitstraling behouden. Je huid wordt ondertussen gehydrateerd en beschermd tegen vroegtijdige huidveroudering.

LOOkX Serums

Soms heeft je huid net wat meer verzorging nodig, een crème alleen is dan niet genoeg. Daarom gebruik je een serum. Ontdek welk LOOkX Serum bij jou past:

 • Skin multitasker
  Hoe doet ze het toch allemaal… De LOOkX Skin multitasker is jouw superheld als je je huid op verschillende manieren wil ondersteunen. Het werkt hydraterend, kalmerend en herstellend, en zorgt bovendien voor lifting en versteviging dankzij de anti-ageing ingrediënten.
 • Moisture serum
  Heb jij een trekkerig gevoel en fijne lijntjes? Dan kan je huid wel een vochtboost gebruiken. Gelukkig hebben wij de oplossing! Het LOOkX Moisture serum laat droogtelijntjes en een trekkerig gevoel in korte tijd verdwijnen.
 • Solution pore minimiser
  Dé oplossing voor de gecombineerde/vette huid! Een vette huid is een teken van uitdroging, omdat de talgproductie niet goed gestimuleerd wordt. Breng jouw talgproductie in balans met de LOOkX Solution pore minimiser.
 • Youth defense serum
  Ben je nog niet toe aan échte anti-ageing, maar begin je wel de eerste tekenen van huidveroudering te zien? Dan is pre anti-ageing jouw oplossing. Rem de eerste tekenen van huidveroudering met het LOOkX Youth defense serum.
 • Retinol2ndG serum
  Het meest bekende en effectieve anti-ageing ingrediënt: Retinol (vitamine A), maar dan nog beter – dat is Retinol2ndG. Het LOOkX Retinol2ndG serum zorgt voor meer versteviging en minder lijntjes, met als resultaat een zachte, elastische en gladde huid.

De actie

Ontvang een LOOkX Foundation met 50% korting bij aankoop van een LOOkX serum naar keuze. Deze actie is de gehele maand mei geldig.