shutterstock_687732997

Cosmedisch Centrum Annabelle heeft ruim twintig jaar ervaring met permanente make-up en medische pigmentatie. Met de meest geavanceerde technieken en apparatuur kunnen wij natuurlijk ogende pigmentatie verzorgen voor zowel gelaat als lichaam en weten mensen uit heel Nederland onze salon te vinden.
Onze vakmensen volgen geregeld (master)opleidingen op het gebied van permanente make-up om altijd op het hoogst mogelijke niveau te kunnen behandelen. Wij zijn GG&GD gekwalificeerd en werken dus altijd volgens de strengste hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Wenkbrauwen
Met de hairstroke-techniek kunnen smalle wenkbrauwen (gedeeltelijk) opgevuld worden door onze ervaren PMU experts. Niet van echt te onderscheiden haartjes worden getekend met persoonlijk afgestemd, hoogwaardig pigment. Kleur en vorm worden in overleg met u bepaald.

Eyeliner
Een eyeliner laat de ogen spreken en zorgt voor een frissere blik. Tegen de bovenste en/of onderste wimperrand wordt een subtiele, strakke lijn aangebracht die naar persoonlijke voorkeur kan variëren in dikte, vorm en kleur.

Full Lips
Met behulp van permanente make-up kunnen we lippen er subtiel voller uit laten zien met de nieuweste full lips techniek. Hier werken we met de schaduw en niet met een lijn. Ook is het mogelijk om kleine oneffenheden te verdoezelen terwijl uw lippen er natuurlijk uit blijven zien.

Intake gesprek + advies GRATIS

Medische pigmentatie(Dermatografie)

Tepelhofcorrectie
Na een borstsparende operatie of borstreconstructie is het mogelijk om met medische pigmentatie een tepel-hof te creëren. Deze methode is ook geschikt na een borstverkleining of –vergroting om de littekens minder zichtbaar te maken.

Schisis (hazenlip)
Wij kunnen ervoor zorgen dat bij schisis de lip er weer natuurlijk uit komt te zien door stapsgewijs het litteken te pigmenteren en de vorm van de lip te verbeteren.

Litteken camouflage
Door middel van medische pigmentatie kunnen littekens veel minder zichtbaar worden gemaakt. Hierbij is de juiste pigment kleur en techniek van groot belang. Uiteraard gaat dit in goed overleg en met de juiste begeleiding.

Verwijderen van tatoeages of ongewenste permanente make-up
De YAG laser kan (oude) tatoeages of verkeerd gezette permanente make-up vervagen of zelfs helemaal laten verdwijnen. Met deze lasertechniek vallen pigmentdeeltjes uiteen in kleinere deeltjes, die het lichaam zelf kan opruimen. Voor een optimaal resultaat zijn meestal meerdere behandelingen nodig.

Bij medische pigmentatie hanteren wij een gereduceerd tarief indien u geen recht heeft op vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Update Permanente Make-Up

Om uw permanente make-up mooi te houden raden wij u aan om deze tijdig bij te laten werken, zodat u extra
lang van uw permanente make-up kunt genieten.

< 1 JAAR 1/3 van de bovenstaande prijs
< 2 JAAR 2/3 van de bovenstaande prijs
< 3 JAAR 90% van de bovenstaande prijs

Met stamcelactivatie wordt de eigen haargroei weer op gang gebracht. Het resultaat: vollere wenkbrauwen, maar deze techniek is ook zeer geschikt voor heren en dames met dunner wordend hoofdhaar.

EYEBROW – PRIJS IN OVERLEG
SCALP – PRIJS INOVERLEG

Wij zijn ANBOS, NSGP en GGD geregistreerd en volgen met regelmaat bijscholingen om u te voorzien van de hoogste kwaliteit. Tevens werken wij met de beste apparatuur en pigmenten zodat wij u optimaal kunnen behandelen voor het mooiste resultaat.

Reserveren bij Cosmedisch Centrum Annabelle