Geniet van de zon, wij zorgen voor de bescherming! Een gezonde, stralende huid begint bij de juiste bescherming tegen UV-straling. Met de LOOkX SPF producten kun jij zorgeloos genieten van de zon. Wist je dat je hiermee niet alleen jouw huid beschermt, maar ook de aarde?

LOOkX SPF producten

  • Sun fluid SPF30: Zorgeloos genieten van de zon met een goed gevoel doe je met de LOOkX Sun fluid SPF30! Deze fluid bevat natuurlijke zonnefilters en biedt jouw huid bescherming tegen UVA- en UVB-straling en andere schadelijke factoren van buitenaf. Bovendien werkt het anti-ageing en herstellend, en voorkomt het extreme pigmentvorming.
  • Smart 4-in-1 protection primer SPF30: het geheim van elke longlasting make-up look. Deze award-winning protection primer heeft een matterende en porie verfijnende werking, om te zorgen dat je make-up look minimaal 12 uur perfect blijft zitten. Jouw huid wordt viervoudig beschermd: tegen blauw licht, UV-straling, huidveroudering en vervuiling.
  • Sun protector powder SPF20: een gezonde, gouden gloed en de nodige UV-bescherming voor je huid. LOOkX Sun protector powder SPF20 is een prachtig poeder met goudpigmenten die meteen je huid beschermt tegen de schadelijke, huidverouderende gevolgen van UV-straling.
  • Sun protector powder Duo SPF20: Dit dynamische duo met goudpigmenten gaat de strijd aan tegen de schadelijke, huidverouderende gevolgen van UV-straling. Duo kleur, duo werking: er fantastisch uitzien alsof je net op vakantie bent geweest, terwijl je je juist tegen UV-straling beschermt!

Bij aanschaf van een LOOkX SPF product planten wij namens jou een spekboom in Zuid-Afrika voor het LOOkX Spekboom project.

LOOkX Spekboom project

Wij beschermen jouw huid, jij beschermt de aarde! Voor ieder verkocht LOOkX SPF product planten wij namelijk een spekboom in Zuid-Afrika voor het LOOkX Spekboom project.

LOOkX founder Cindy van der Peet, haar man en co-founder Bas, en hun zoontje Gianni zijn groot fan van Zuid-Afrika. Na meerdere bezoeken aan het land, zagen ze hoe veel invloed de klimaatveranderingen op het land hebben. Het land heeft hulp nodig en zo kwamen zij op het idee om een charity program (LOOkX foundation) op te zetten. Ze starten met het LOOkX Spekboom project met als doel een doolhof – gemaakt van spekbomen – in het Botlierskop natural reserve in Zuid-Afrika te realiseren.

Met dit doolhof willen ze drie belangrijke missies nastreven:
  • Een schonere lucht ontwikkelen voor mens en dier, door koolstofdioxide te absorberen uit de atmosfeer. Een spekboom zet 24 uur per dag koolstofdioxide om in zuurstof. Hierdoor is een spekboom tot wel 10 keer effectiever dan andere bomen van dezelfde leeftijd!
  • Het wildlife beschermen. De spekbomen bieden bij bosbranden een natuurlijke bescherming voor de beschermde diersoorten. Spekbomen zorgen voor een natuurlijke barrière tegen het
  • Een educatieprogramma ontwikkelen voor kinderen, o.a. uit de townships, om op een simpele manier meer te leren over het effect van klimaatverandering en het wildlife (natuur en dieren) en hen te leren welke belangrijke taak (spek) bomen hierin spelen.

Shop daarom nu een LOOkX SPF product in de salon en plant tegelijkertijd een spekboom in Zuid-Afrika!