Wij hebben een aantal make-up trends verzameld zodat jij het beste uit je make-up look kunt halen gedurende de lente en zomer.  

Gezonde glow

Deze trend draait om een gezonde, stralende huid die geaccentueerd wordt met highlighter. Start met je skincare routine, daarna jouw favoriete LOOkX foundation en neem daarna de LOOkX perfect glow highlighter of Glamgirl highlighter. Breng de highlighter aan op je neusbrug, cupidoboog, jukbeenderen, in je binnenste ooghoeken en onder je wenkbrauwen. Te veel glow bestaat niet 😉

Power of blush

Dit seizoen neemt blush een plekje in de spotlight. Waarom zou je het alleen op je wangen kunnen gebruiken? Ga voor een ultra-romantische look en breng jouw blush eens aan in je crease of op het bewegend ooglid. Jouw ooglook krijgt direct een warmere uitstraling.
Tip: LOOkX Blush No. 04 Hot pink heeft een fel roze tint, LOOkX Eye & blush No. 01 Flamingo een zacht roze tint en LOOkX Blush No. 05 Peach een perzik kleur. 

Creatieve eyeliner

Kleur eens buiten de lijntjes met jouw classy zwarte liquid eyeliner. Wees creatief en voel je vrij om nieuwe dingen uit te proberen. Deze trend geeft je de ruimte voor originaliteit in jouw make-up looks. Ga voor extreem en trek een lijn in je crease of iets minder gedurfd: een onderbroken eyeliner langs je onderste wimperrand

met de applicator van de LOOkX Quick longlasting liquid eyeliner is alles mogelijk

Volumineuze wimpers

Een ultra verleidelijke beauty trend staat in de spotlight: lange, volle wimpers! Ze maken je ogen zichtbaar groter en zorgen dat jij in het middelpunt van de belangstelling staat. Hoe langer en voller, hoe beter!
Tip: de LOOkX Mascara boost+ zorgt niet alleen voor meer volume, maar door dagelijks gebruik verhoogt het product het natuurlijke groeitempo van je wimperhaartjes, waardoor ze langer en voller worden.

Pop of colour

Altijd al met een opvallende kleur oogschaduw of lipstick willen dragen? Dit is je kans! Kleurrijke make-uplooks zal je gaan tegenkomen tijdens deze seizoenen. Een paar aanraders:

  • Ogen
    LOOkX Eyeshadow No. 202 Lime pearl+, No. 800 Trilandsia pearl
    LOOkX Loose eyeshadow moonshimmer Blue
    LOOkX Exclusive eyeliner No. 15 Purple pearl
  • Lippen
    LOOkX Lipstick No. 50 Happy pink & No. 51 Orange fruit matt