Microdermabrasie Full Face 60 min. € 92,50

 

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van vergrote poriën, ondiepe littekens en een doffe of matte teint. Een behandeling geeft de bovenste huidlaag een intensieve peeling. Door middel van een vacuumtechniek worden steriele microkristallen over de huid gezogen, dit geeft een licht schurend gevoel, alsof er zand over de huid geschuurd wordt, zodat een jongere, frissere huid tevoorschijn komt. Door het regeneratie vermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen.

Voorafgaand aan de Microdermabrasie behandeling vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Tijdens het intakegesprek wordt samen met u een behandeladviesplan opgesteld op basis van uw wensen en het advies van een van onze huidexperts. Daarna beginnen we met een goede reiniging van de huid en wordt het microdermabrasie apparaat gebruikt, waarbij het handstuk lijkt op een pen. Na deze intensieve behandeling verzorgen wij de huid met LOOkX Skincare producten voor een nog mooier resultaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
1 behandeling is toepasbaar als éénmalige, huidverbeterende en teint opfrissende behandeling, maar bij specifieke huidproblemen adviseren wij een kuur van minimaal 4, tot gemiddeld 6 of 8 behandelingen die met tussenpozen van 2 weken worden gegeven.

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?
U ziet direct na de behandeling dat uw huid intensief behandeld is. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling. De huid zal aanvoelen alsof u te lang in de zon gezeten heeft. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar worden op de huid, dit is een normale reactie. De huid kan tot 2 dagen na de behandeling rood zien. Houdt hier rekening mee met het plannen van uw afspraken. Na de behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na aantal dagen gaan schilferen.

Hoe behandel ik verder het beste mijn huid?
Om het effect van de behandeling te ondersteunen en tot een zo goed mogelijk resultaat te komen is het noodzakelijk dat u uw huid tijdens de kuur thuis verzorgt met LOOkX Skincare producten. Tijdens en na afloop van de kuur beschermt u uw huid enkele weken met een zonnecrème van LOOkX om pigmentatie te voorkomen (voornamelijk in de zomermaanden). Tevens wordt geadviseerd om veel water te drinken.