Wil jij ook nooit meer scheren, epileren of harsen? Geen last meer hebben van stoppels of ingegroeide haartjes?!

Als eerste in de regio werkt Schoonheidscentrum Annabelle met laser en elektrische epilatie voor ontharing.

Laser geeft door haar innovatieve techniek sneller resultaat bij ontharing op alle zones (bovenlip, oksels, benen, etc.) en is voorzien van “intelligente” software waardoor afstemming op elk huid- en haartype mogelijk is.

Voor het definitief ontharen van ongewenste haargroei op bijvoorbeeld de kin of boven de lip gebruiken we elektrische epilatie. Hierbij kunnen zelfs de meest licht gekleurde haren, stuk voor stuk behandeld worden.

Wist je dat ook steeds meer mannen de hals (stropdas, werkkleding, etc.), nek, borst of rug laten behandelen met laser ontharing bij ons?

Een traject om duurzaam en nagenoeg pijnloos te ontharen kunnen we startten na een vrijblijvend intake- en adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we wat de mogelijkheden zijn, te verwachtte aantal behandelingen, wat u vooraf wel of beter niet kunt doen en wat u kunt verwachten. We bekijken welke ontharingstechniek het beste resultaat geeft.

Wij zijn als Schoonheidscentrum Annabelle aangesloten bij de ANBOS. Zo weet jij zeker dat onze specialisten up to date geschoold zijn. Ook is het vaak mogelijk om je behandeling voor elektrische epilatie vergoed te krijgen. Informeer hiervoor even bij je zorgverzekeraar.

Neem contact op

Voordelen Laser;

het licht, en zo ook de energie, wordt niet aan de oppervlakte van de huid op ideale sterkte afgegeven maar op diepte van het haarzakje. De laser/ lichtpuls wordt naar binnen geleid en vernietigd hierbij het haarzakje.
Na enkele weken zal de haar uitvallen en op den duur komt er niet snel haar meer voor terug.

De haar ondergaat 3 fases;

  1. de Anagene, oftewel groeifase (haar zit met wortel aan de papil).
  2. De Katagene fase, overgangsfase (de haar komt los maar groeit nog door).
  3. De Telogene fase, rustfase (de haar wordt uitgestoten).

Gezien de duur van de fases adviseren we minimaal 8 behandelingen. De ontharingslaser is geschikt voor alle huid- en haartypes. Bij 70-100% van de mensen is de laser behandeling effectief. Bescherm de huid altijd met Lookx sunfluid uva/uvb spf 30.