Je huid is constant in beweging, evolueert met de tijd en past zich aan verschillende omstandigheden aan. Met LOOkX heb je huidverzorgingsproducten met bewezen resultaten, ongeacht de situatie. We bieden intensieve behandelingen en producten met geconcentreerde werkstoffen. Bij ons kan je terecht voor persoonlijk advies en professionele huidanalyses. Laat het weer of veroudering niet de schoonheid van je huid beïnvloeden.
LOOkX – Cosmetics for the Everchanging Skin

Bij Annabelle adviseren wij alleen het beste voor jouw huid!

Meer lees je hieronder.

Jij boekt de tijd, wij passen de behandeling aan op jouw huid en wensen! Voor een direct resultaat en resultaat op lange termijn.

Details Prijs
Introductie behandeling (inclusief huidanalyse)

Reinigingsritueel, Peeling, Onzuiverheden verwijderen, Wenkbrauwen epileren, speciaal Masker afgestemd op jouw huidtype, ontspannende massage, Oogcontour verzorging, Dagverzorging. Eenmalig te boeken voor nieuwe cliënten.
90 min. € 80,00
LOOkX #ProofLooksBetter Facial
Een directe glow in 75 minuten! Reinigingsritueel, actieve peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen modeleren, triple vitamin layer, derma effect warmte massage met Time stop oil en hotstone, oogcontour verzorging, dagverzorging.
LOOkX Skin Treatment
Huidanalyse, epileren/harsen van de wenkbrauwen, reiniging, dubbele scrub of peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, oogcontour verzorging en dag verzorging.
60 min. € 85,00
LOOkX Skin Treatment
Bij deze behandeling nemen we ook nog het decolleté mee in de gehele behandeling en geven we een uitgebreide oogbehandeling. Beide gebieden vergeten we nogal eens, maar zijn minstens zo belangrijk in huidverbetering en huidverjonging. Huidanalyse, epileren/harsen van de wenkbrauwen, reiniging, dubbele scrub of peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, oogcontour behandeling, oog verzorging en dag verzorging.
75 min. € 120,00

Wil jij je behandeling uitbreiden? Kijk dan bij onze upgrades en boek iets extra`s bij je behandeling.

Reserveren

Behandeling Details Prijs
Mesotherapie € 182,50
Huidoneffenheden v.a. € 25,00
Botox per zone
Rimpels verminderen met botox, doordat de spieren zullen ontspannen. Botox blokkeerd het prikkeloverdracht van zenuwen naar de spieren. Daardoor zullen de oppervlakkige spieren (mimische spieren) zich tijdelijk niet meer kunnen samentrekken. Het gezicht krijgt een ontspannen uitstraling,daardoor verzachten de rimpels en kan je ze ook voorkomen. Het resultaat is al binnen enkele dagen zichtbaar voor ongeveer 6 maanden, afhankelijk van de sterkte van de spieren.
v.a. € 210,00
Speciaal masker € 12,95
Eye treatment*
Hierbij krijgt de huid rond de ogen een extra behandeling d.m.v. een oogmasker en speciale massage grepen op de huid rond de ogen te verbeteren.
15min. € 19,50
Bindweefselmassage vanaf € 27,50
Microneedling full face
Microneedling stimuleert de huid om nieuw collageen en elastine aan te maken. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een roller met fijne naaldjes, waarbij we werken op het eigen herstellend vermogen van de huid. De huid wordt strakker en rimpels vervagen
€102,00
Led masker va. €29,50