No empty promises, just results!

Met Lookx heb je gegarandeerd producten die echt werken. Zij combineren plantstamcell technologie met time release technologie. De producten zijn smart, clean en vegan.

Bij Annabelle adviseren wij alleen het beste voor jouw huid!

Meer lees je hieronder.

Jij boekt de tijd, wij passen de behandeling aan op jouw huid en wensen! Voor een direct resultaat en resultaat op lange termijn.

Details Prijs
Introductie behandeling (inclusief huidanalyse)

Reinigingsritueel, Peeling, Onzuiverheden verwijderen, Wenkbrauwen epileren, speciaal Masker afgestemd op jouw huidtype, ontspannende massage, Oogcontour verzorging, Dagverzorging. Eenmalig te boeken voor nieuwe cliënten.
90 min. € 80,00
Lookx Skin Treatment
Huidanalyse, epileren/harsen van de wenkbrauwen, reiniging, dubbele scrub of peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, oogcontour verzorging en dag verzorging.
60 min. € 85,00
Lookx Skin Treatment
Bij deze behandeling nemen we ook nog het decolleté mee in de gehele behandeling en geven we een uitgebreide oogbehandeling. Beide gebieden vergeten we nogal eens, maar zijn minstens zo belangrijk in huidverbetering en huidverjonging. Huidanalyse, epileren/harsen van de wenkbrauwen, reiniging, dubbele scrub of peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, oogcontour behandeling, oog verzorging en dag verzorging.
75 min. € 120,00

Wil jij je behandeling uitbreiden? Kijk dan bij onze upgrades en boek iets extra`s bij je behandeling.

Reserveren

Smart beauty

We maken slimme producten voor slimme vrouwen. Smart beauty!

Onze producten zijn smart om verschillende redenen. Smart omdat wij natuurlijke ingrediënten in ons laboratorium versterken door LOOkX Skin science toe te passen. Zo gebruiken wij de allerhoogste percentages geconcentreerde werkstoffen. Die worden o.a. ingekapseld, zodat hun kracht bewaard blijft. Bovendien zijn ze dan pas klein genoeg om in de huid door te dringen. Onze producten werken vervolgens op time-release basis en geven op het juiste moment de nodige werkstoffen aan de huid. Bovendien zijn veel van onze producten multi-purpose. Dat wil zeggen dat ze niet slechts één doel dienen. Zo bespaar je ruimte in de badkamer, en ook geld.

Clean beauty

LOOkX behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dat producten niet op dieren getest zijn en dat producten bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen. We zijn transparant. Je kunt daarom onze uitgebreide ingrediëntenlijst bekijken. Ons laboratorium draagt het keurmerk van ECOCERT, een van de meest erkende en gerespecteerde organische certificatie-instellingen.

Skin science

LOOkX Skin science combineert de meest vooruitstrevende laboratorium technieken met de kracht van de natuur. Onze magische powerpakketjes, plant stamcellen (vele malen krachtiger dan een plantenextract, lees hier meer, worden gecombineerd met peptiden, die je de ‘pakketservice’ zou kunnen noemen. Vervolgens worden ze zo klein gemaakt dat ze ook echt in je huid door kunnen dringen, en je huid ze dénkt te herkennen. Ze worden niet afgestoten als “vuil”, maar opgenomen.

Het belangrijkste: de resultaten kunnen tot 50x sterker zijn dan wat we gewend waren.

Dat is, in het kort, het geheim van LOOkX Skin science.

Since 1999

LOOkX ontstond in 1999. Eind van een millennium, begin van een nieuw tijdperk clean & smart beauty. Wij hebben daardoor inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op kunnen bouwen. Van een droom in een Hollands dorpje zijn we uitgegroeid tot ‘global brand’. Het wordt verkocht door honderden beautyprofessionals en dermatologen in 9 landen (en dat worden er steeds meer), en via e-commerce.

Dat betekent voor jou dat je kunt rekenen op 20 jaar testen, verbeteren, luisteren naar gebruikers en nog verder verbeteren. Waardoor we nu aan de top zitten van wat er mogelijk is, met hulp van ons laboratorium dat net zo’n ervaren voorop-loper is als wij. Dat betekent dat je garantie hebt dat je met LOOkX iets goeds in handen hebt. Want dat de salons die toen met ons gingen werken dat nu nog steeds doen, zegt wel wat. In hun eigen woorden: “Eerlijk? We hebben heus wel eens rond geshopt. Maar er is gewoon niets beters.”