De meest voorkomende problemen rondom de ogen zijn donkere kringen, wallen en huidveroudering. De huid rondom jouw ogen is kwetsbaarder dan de rest van je gezicht, het is maar liefst 10x dunner en 3x gevoeliger! Daar mag wel wat verzorging tegenover staan.

Wist je dat?

Huidverslapping wordt als eerste zichtbaar rondom de ogen, langzaamaan zie je rimpels en fijne lijntjes verschijnen. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met dat er veel meer beweging rondom je ogen plaatsvindt, je knippert namelijk ruim 20.000 keer per dag. Bovendien heeft het hardhandig verwijderen van je make-up hier ook invloed op, wees dus lief voor je ogen.

Ultieme verzorging

Rimpels verminderen, donkere kringen en vochtophopingen aanpakken doe je met LOOkX Retinol2ndG eye rescue. Deze redder is nood beschermt de tere huid rondom je ogen, vermindert rimpels, en pakt donkere kringen en vochtophopingen aan. Zo kun je altijd genieten van een zachte, gladde en elastische huid.

Een beetje extra

Gebruik LOOkX O2 Relax eye & face mask één a twee keer per week rond je ogen om van een vermoeide naar vitale huid te gaan in 15 minuten! Dankzij LOOkX Skin science zijn alle ingrediënten zo ingepakt dat ze de buitenkant van je huid niet kunnen irriteren en worden afgegeven in de juiste huidlaag. Vergeet een heerlijke ontspanning bij ons in de salon niet of vraag ons voor vrijblijvend advies. We staan altijd voor je klaar.

Hoe breng je oogcrème aan?

  1. Verdeel een klein druppeltje oogcrème over je ringvingers (deze vinger heeft de zachtste aanraking en zorgt daardoor voor de minste druk op je huid).
  2. Stippel de crème op je oogcontour (inclusief wenkbrauwbot).
  3. Klop de LOOkX Retinol2ndG eye rescue onder en boven je ogen in met je vingertoppen, werk daarbij van binnen naar buiten.

Let op: Breng de oogcrème alleen op je oogcontour aan, door de warmte van je huid verspreidt het product zich vanzelf naar de juiste plekken. Wanneer je het te dichtbij je oog aanbrengt, kan het daarin terecht komen en eventueel zorgen voor irritatie