Make-up maakt alles beter! Geef jezelf of iemand anders daarom de LOOkX Makeup makes everything better giftbox cadeau. In deze prachtige giftbox zitten twee vegan must-have make-upproducten voor een stralende oogopslag. Lees meer over de giftbox in deze blog.

Wat zit er in de LOOkX Makeup makes everything better giftbox?

  • LOOkX Mascara Boost+
    • Deze mascara is er voor iedereen die droomt van écht langere en vollere wimpers! De formule bevat een veilig en natuurlijk groeiserum met appel plant stamcellen om jouw wimpers écht te verlengen [+ 11.28%] en de dikte te verbeteren [+ 15%]. De appel plant stamcellen stimuleren de (wimper)haargroei voor langere en vollere wimpers, elke keer wanneer je deze mascara aanzet bij de wimpers.
  • LOOkX Exclusive eyeliner No. 08 Chocolate matt
    • Deze eyeliner met een matte, donkerbruine kleur kun je op verschillende manieren inzetten: als eyeliner om de wimpers aan te zetten, voor optisch vollere wimpers op de waterlijn en om smokey eyes mee te creëren. Aan de achterkant van het potloodje zit een ingebouwde puntenslijper zodat je het puntje altijd kunt slijpen voor precieze applicatie. Bovendien is de formule waterproof en blijft min. 14 uur perfect zitten, zonder uit te lopen.

Zo creëer je een prachtige ooglook met de LOOkX Makeup makes everything better giftbox

  1. Creëer een strakke lijn langs de wimpers met de LOOkX Exclusive eyeliner No. 08 Chocolate matt. Blend deze lijn uit met de LOOkX Blender brush voor een zachter effect. Gebruik de eyeliner ook op het (bovenste) waterlijntje. Je zult direct zien dat jouw wimpers hierdoor voller lijken! Bouw de look op voor smokey eyes door de eyeliner ook aan te brengen in de buitenste ooghoek en in de arcadeboog. Blend direct met de LOOkX Blender brush. Let op: de eyeliner droogt snel, dus ga snel te werk.
  2. Maak de look af met de LOOkX Mascara Boost+. Begin bij de haaraanzet en maak een zigzaggende beweging naar de puntjes toe. Herhaal dit tot het gewenste effect. Het kan een aantal weken duren voordat je het groeieffect van de mascara ziet. Het is daarom belangrijk de mascara elke dag aan te brengen.

Het perfecte moederdagcadeau

9 mei 2021 is het Moederdag! Weet jij al met welk cadeau je jouw moeder gaat verblijden? Geef de LOOkX Makeup makes everything better giftbox met twee vegan must-have make-upproducten cadeau! De LOOkX Mascara Boost+ en de LOOkX Exclusive eyeliner No. 08 Chocolate matt in deze giftbox laten haar ogen stralen. Je shopt deze prachtige giftbox nu voor slechts €39,95 (t.w.v. €47,20).