Wist je dat wij weer permanente make-up aanbieden? Ans is terug om haar specialisatie uit te oefenen. Hoe leuk is dat!

Al 25 jaar lang is permanente make-up de expertise en passie van Ans. Om op de hoogte te blijven van alle facetten, technieken en ontwikkelingen volgt Ans nog steeds regelmatig trainingen. De wereld van permanente make-up verandert continu op het gebied van trend, kleurpigmenten en apparatuur. Daarin moet je je blijven onderscheiden om aan de top te blijven en dat is precies wat wij jou willen bieden bij Schoonheidscentrum Annabelle.

De focus ligt bij ons altijd op het verbeteren van jouw huid. Permanente make-up is daarop een fraaie aanvulling om wenkbrauwen, ogen of lippen prachtig te laten accentueren.

Daarnaast is medische pigmentatie inmiddels ook een onmisbaar onderdeel. Zo is het mogelijk om natuurlijke wenkbrauwen te creëren bij de aandoening Alopecia (haarverlies), of de tepel en/of tepelhof te pigmenteren na een borstreconstructie. Een mooie mogelijkheid om nóg zelfverzekerder door het leven te laten gaan.

Waar wacht je nog op? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek door contact met ons op te nemen via 023-5384090 of deze online te boeken via onze website.

Tot snel!