Vind jouw perfecte foundation match

Wist je dat het vinden van de juiste kleur foundation beauty dilemma #1 is? Maar met de LOOkX foundations, die aanvoelen als een tweede huid, en een personal colour check bij ons in de salon, is dit een piece of cake. Je ontvangt nu tijdelijk 10% korting op al onze LOOkX Silky touch foundations!

LOOkX Silky touch foundation

Een long-lasting en beschermende foundation, die zo zacht aanvoelt als een tweede huid met een lichte tot medium dekking. Voor de beste versie van jezelf, met een natuurlijk resultaat! De built-in skincare formule maakt dat de foundation de huid prachtig egaliseert, oneffenheden camoufleert en fijne lijntjes verzacht. Werkt net zo verzorgend als een skincare product, en hydrateert en beschermt de huid de hele dag lang. Bevat SPF15 zodat vroegtijdige huidveroudering door UV-straling wordt voorkomen.

NIEUW Silky touch foundation Bone

May your day be as flawless as your skin! Er is een nieuwe kleur foundation toegevoegd aan het assortiment: LOOkX Silky touch foundation Bone. Deze past perfect bij een lichte tot zeer lichte huid met neutrale ondertoon.

Over LOOkX Silky touch foundation

 • camoufleert oneffenheden;
 • verstopt poriën niet, laat de huid ademen;
 • hydrateert en egaliseert de huid;
 • versmelt met de huid en verzacht fijne lijntjes;
 • blijft minimaal 12 uur lang perfect zitten;
 • beschermt tegen UV-straling dankzij SPF15.

Vijf foundation – Do’s

 1. Reinig je huid van tevoren voor een zachte en gladde huid.
 2. Breng LOOkX Smart 4-in-1 protection primer aan voor een perfecte, verzorgde basis.
 3. Bouw je foundation rustig op totdat je het gewenste resultaat krijgt.
 4. Gebruik een bronzer en/of een blush om kleur en dimensie te geven aan je gezicht.
 5. Was je make-upkwasten regelmatig, het liefst één keer per week.

Je ontvangt nu 10% korting op alle LOOkX Silky touch foundations, incl. de nieuwe extra lichte variant ‘Bone’. Niet helemaal zeker welke kleur jouw perfecte match is? Kom langs in de salon, we helpen je graag!