Laat jouw make-up look, zowel overdag als ’s avonds, extra opvallen met perfect gekleurde lippen. Stap 1 daarbij is je lipstick goed aanbrengen en daar willen we je graag bij helpen!
Je ontvangt nu tijdelijk een GRATIS vitamine E infused LOOkX Lip brush t.w.v. € 13,50 bij aankoop van je favoriete LOOkX Lipstick*!

Benefits van lipstick aanbrengen met een kwast

Gebruik een lip brush om je lipstick heel precies aan te brengen op je lippen. Een natuurlijk, maar opvallend, resultaat zonder rommelige lijntjes. Doe een beetje lipstick op de kwast en ga als eerste langs de randen van jouw lippen, daarna vul je je lippen in.

Tip: breng een lichtere kleur lipstick aan in het midden van je lippen. Zo creëer je voller ogende lippen!

Over LOOkX Lipsticks

Lipstick dragen gaf nog nooit zo’n goed gevoel. Je lippen zijn in 1x mooi, zacht, soepel en beschermd tegen huidveroudering.

  • 85% Natuurlijke ingrediënten
  • Ingebouwde verzorging: moisturizing en verzachtend
  • Longlasting & full-coverage: mooie, blijvende kleur laat je lippen stralen
  • Anti-ageing effect: beschermt de gevoelige huid van je lippen
  • Makkelijk in gebruik: romige formule om eenvoudig aan te brengen

Over LOOkX Lip brush

Voor een perfecte make-up look zijn kwalitatieve kwasten zijn net zo belangrijk als de make-up producten. De LOOkX Lip brush is een verzorgende kwast die lipstick of gloss gedoseerd aanbrengt. De haartjes van deze kwast zijn infused met o.a. vitamine E en mineralen om je lippen optimaal te verzorgen. Bovendien is de kwast ideaal voor het corrigeren van je lipvorm, en makkelijk, gecontroleerd en hygiënisch in gebruik.

Bij aankoop van een van onze geselecteerde LOOkX Lipsticks ontvang je een GRATIS LOOkX Lip brush. Nu € 17,00 (normaal € 30,50)

*Alleen bij geselecteerde kleuren LOOkX Lipstick, kom langs in de salon!