Schoonheidscentrum Annabelle powered by LOOkX heeft in de loop der jaren een goede relatie opgebouwd met artsen. Huisartsen verwijzen regelmatig patiënten met kleine huidproblemen (denk aan eczeem, ouderdomswratjes en acne) naar ons door en maandelijks is cosmetisch arts dr. John Krant aanwezig in onze salon voor consulten en behandelingen.

Over dr. John Krant

Trots zijn wij dat deze vooraanstaande arts met ons instituut samenwerkt. Dokter J. Krant, met al meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen van rimpels met injectables. Injectables zijn te verdelen in; fillers (rimpels vullen met tijdelijke middelen) Radiesse, teosyal, sculptra, en hyaluron (hydrate)Botox (verslappen de huidspiertjes) ook voor overmatige transpiratie. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

NL SAS

Schoonheidscentrum Annebelle powerd by LOOkX is aangesloten bij NL SAS, een overkoepelende vereniging voor schoonheidsspecialisten en cosmetisch werkende artsen die de samenwerking tussen deze cosmetische professionals bevordert en hun belangen behartigt.

SkinVision

Met behulp van de SkinVision techniek kunnen wij foto’s maken van verdachte huidplekjes en deze ter beoordeling doorsturen naar een dermatoloog.

Veiligheid & vergoedingen

Schoonheidscentrum Annabelle powered by LOOkX is geregistreerd bij GG&GD en voldoet aan alle strenge eisen wat betreft hygiëne en veiligheid. Diverse behandelingen worden vergoed door de ziektekostenverzekering, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en (aanvullende) polis. Wij informeren u hier graag over.